ZAVRŠNI UDARAC ŠOK ZADRUGE

zavrsni udarac sok zadrugePROGRAM ŠOK ZA DRUGE ZA NOVEMBAR–DECEMBAR 2017.

Na samom kraju 2017. započinjemo ZAVRŠNI UDARAC.

U godini koja Šok zadruzi nije išla naruku – ni zvezde joj nisu bile naklonjene a kamoli republičke i druge kase ili oni koji trenutno drže kjučeve – Zadruga se ipak odlučuje da „na mišiće“ i s jedinim raspoloživim resursom, odnosno prostorom koji još uvek ima, izađe na crtu i zada „završni udarac“ realizovanjem serije izložbi, do konačnog rezultata, eventualnog pozitivnog ishoda ovog iscrpljujućeg meča.

Prva u nizu, od 24. novembra do 1. decembra, bila je izložba Dejana Jankova U RITMU.

Od 5. do 14. decembra sledi RAD BEZ POKRIĆA 2.0 Jovane Budošan.

ŠOK-UP Sanje Anđelković biće izveden 15. decembra.

A već od 20. decembra pogledajte izložbu Jelene Gorički ELKA ART AVATAR – SLIKE KOJE MOŽETE NEMATI.

GODIŠNJICA NA GODIŠNJICU biće obeležena 18. novembra / 6. decembra istoimenom izložbom koju ćemo upriličiti (na istom mestu) u Šok koridoru 22. Ovom prilikom podsetićemo na činjenicu da niko nije preuzeo odgovornost zbog razbijanja izloga i cepanja izložbe Srđana Veljovića VUKOVAR – UBIJANJE JEDNOG GRADA, 1991–2016, koja je otvorena 18. novembra, a razbijena 6. decembra u našem galerijskom prostoru, dok je istraga u ćorsokaku.

NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA UMETNOSTI trajaće od 22. do 31. decembra. Još jedna sjajna prilika da priuštite sebi ili poklonite drugima jedinstveno parče savremene likovne umetnosti.

Za decembar najavljujemo izložbu PUNO HTELI, PUNO ZAPOČELI u Šok koridoru 22. Na ovoj izložbi biće prezentovani galerijski prostori, odnosno koncepcija i idejno rešenje lanca Šok galerija koji Zadruga poklanja Novom Sadu, uz isticanje principa decentralizacije kulture.

Počinje i kolektivno crtanje najtalentovanijih SAMO DA NE ZALUTAMO i time se nastavlja projekat „Na istom zadatku“. Za projekat, radionicu i aktivnosti biće zadužen Nikola Džafo.

Advertisements