NOVO OBAVEŠTENJE ŠOK ZADRUGE

Šok zadruga je u četvrtak 12.3.2020. donela odluku da usled pandemije virusa COVID-19, odnosno Korona virusa, svoj izlagački program realizuje bez propratnih ceremonija, ali uz dozvoljene individualne posete ili u okviru manjih grupa.

Međutim, kako se situacija menja i broj zaraženih nažalost širi, tim Šok zadruge je danas sastančio i doneo odluku da se izlagački program uopšte ne realizuje. Smatramo da je to najodgovornije rešenje kojim štitimo autore izložbi, posetioce galerije, ali i sam tim zadruge, te pozivamo ovim putem sve građane da budu svesni opasnosti situacije i budu odgovorni prema drugima i prema sebi!

Usled nepredvidivosti u kojoj smo kolektivno zatečeni, program Šok zadruge će se nastaviti kada se virusna epidemija reguliše i uslovi pokažu kao bezbedni za nastavak rada.

Za više informacija o samom virusu, merama predostrožnosti kao i savetima kako postupati u ovakvim situacijama, upućemo vas na sledeći sajt: https://covid19.rs/?fbclid=IwAR22Div49E4MqrlGjBrqcenhR06vhEMDFxB11W9A5lT76o0psWQCnFRk_yQ

Tim Šok zadruge