Aukcijska rasprodaja grafika

Dobra vest! Ove godine pomažemo pokretanje novog umetničkog kolektiva u Novom Sadu – Grafičku mrežu.

Grafička mreža je novi projekat čiji je cilj da grafičarima u Novom Sadu omogući grafičku radionicu,tj. kolektiv koji će biti otvoren za sve umetnike kao i ostale zainteresovane za grafičko stvaralaštvo. Kako bi omogućili što bolje uslove za sve buduće članove Grafičke mreže, došli smo na ideju da, zahvaljući članovima Grafičke mreže koji su donirali svoje grafike, objavimo aukcijsku rasprodaju grafičkih dela po promotivnim cenama, kako bi vi dobili mogućnost posedovanja vrednih umetničkih radova, a mi sredstva za stvaranje boljih uslova za rad grafičke radionice.

Prvih pet zainteresovanih kupaca koji se budu javili, mogu kupiti radove po ceni koja je navedena u katalogu, dok će ostatak radova biti ponuđeno na online aukciji pod već navedenim početnim cenama iz kataloga.

Ukoliko želite da učestvujete u online aukciji, molimo vas da postupite na sledeći način:

Pošaljite nam mejl na sokzadruga@gmail.com u kome navodite da želite da učestvujete u aukciji, da bi vam mi prosledili zoom link za aukciju. Aukcija će se održati podsredstvom zoom platfome u subotu 24. Aprila u 18 h. Rok za prijavu je 24. April do 17 h.

Za ugovaranje kupovine, rezervacije radova, kao i za ostale dodatne

informacije, možete nas kontaktirati putem telefona, društvenih mreža

(instagram i fejsbuk), kao i putem mejla.

telefon: +381668827999

imejl: sokzadruga@gmail.com

instagram: https://www.instagram.com/sokzadruga/

fejsbuk: https://www.facebook.com/art.klinika