ReKAPITULACIJA: performans Totalna rasprodaja umetnosti

Totalna rasprodaja umetnosti

1-4. septembar, 18.00-00.00

Kreativni distrikt, ispred Kulturne stanice Liman

Multimedijalni centar „Led Art“ (MMC „Led Art“) poziva sve zainteresovane da prisustvuju realizaciji performansa Totalna rasprodaja umetnosti, koji će se izvesti od 1. do 4. septembra, od 18.00 do 00.00 časova u Kreativnom distriktu u Novom Sadu, ispred Kulturne stanice Liman. Performans Totalna rasprodaja umetnosti je poslednja aktivnost u sklopu projekta ReKAPITULACIJA, koji obuhvata tridesetogodišnje delovanje umetničkih grupa Led Art, Art klinika, Šok ZaDruga sa Grafičkom mrežom.

TOTALNA RASPRODAJA UMETNOSTI

NAJVEĆA I NAJPOVOLJNIJA RASPRODAJA UMETNOSTI U GRADU

crteži / slike / grafike / kolaži / digitalni otisci / knjige / bojanke / majice

ZA SVAČIJI DŽEP I NOVČANIK

TANKI,

DEBELI,

BUŠNI,

UŠIVENI,

PLITKI,

DUBOKI…

Vidimo se u Kreativnom distriktu u Kineskoj četvrti da zajedno uživamo u radovima najinteresantnijih novosadskih umetnika i umetnica!

OD 1. DO 4. SEPTEMBRA 2022. GODINE

TOTALNA RASPRODAJA UMETNOSTI je performativna rasprodaja umetničkih dela koju čitavu deceniju organizuje umetnički kolektiv Šok ZaDruga.

Sve aktivnosti u sklopu projekta ReKAPITULACIJA možete pratiti na oficijalnom sajtu: https://sokzadruga.com/ i društvenim mrežama fejsbuk: https://www.facebook.com/art.klinika instagram: https://www.instagram.com/sokzadruga/ i tviter: https://twitter.com/sokzadruga